Anarchistische Boekenbeurs 2018

De Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam gaat voor een tweede editie! Na groot succes vorig jaar bij het jubileum van de Anarchistische Bibliotheek Bollox, gaan we verder met boeken, zines, kleding, buttons, uitgevers, distro’s, workshops, films, praatjes, veganistisch eten en een avond programma met live muziek. Check het evenement voor meer praktische informatie!

Wij doen dit om te bouwen aan een anarchistische beweging die zich kan verzetten tegen het geweld van de staat en het kapitaal. In een tijd van verrechtsing is het van belang om ons te richten op het bouwen van infrastructuren voor een autonome en strijdbare beweging. Anarchistische boekenbeurzen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ze zijn dé plek om mensen met elkaar te verbinden en nieuwe ideeën, teksten, actie- en propagandamateriaal met elkaar uit te wisselen.

Wat is er allemaal?

Er komen verschillende collectieven met hun materiaal van boeken tot kleding. Kijk hier om te zien welke collectieven tot nu toe bevestigd hebben om te komen.

Er is een dagprogramma met verschillende presentaties, praatjes en misschien zelfs workshops. Kijk hier om te zien wat er tot nu toe bevestigd is.

Er is een veganistisch diner.

Er is een avondprogramma. Kijk hier om te zien wat het programma is.