Anarchistische boekenbeurs Amsterdam programma en corona beleid

Nadat we vorig jaar een boekenbeurs hebben georganiseerd op kleinere schaal en we onze lente editie van de boekenbeurs hebben moeten afzeggen zijn we trots en blij om aan te kondigen dat de boekenbeurs zal plaatsvinden op 27 & 28 november. We hebben als collectief de afgelopen maanden keihard gewerkt om de boekenbeurs te plannen en aan te passen aan de huidige situatie wat corona betreft. We zijn er inmiddels zeker van dat we dit event op een verantwoordelijke en veilige manier kunnen organiseren.

We zijn blij om weer de anarchistische boekenbeurs Amsterdam te kunnen organiseren. We hopen dat iedereen een fantastische tijd zal hebben en die ene sticker kan vinden die ze op straat hebben zien hangen, maar nog niet in hun handen hebben kunnen krijgen. 

Programma:

De deuren gaan open om 11.00. Van 11.00-17.30 is er een boekenbeurs met stands in de Dokzaal (de grote zaal). De workshops zullen plaatsvinden tussen 12.00-18.00 in andere ruimtes. We zijn nog steeds aan het werken aan de laatste stukjes van het programma. Maar we zullen die zo snel mogelijk online zetten. Rond 18.00 zullen we de winnaars van de loterij aankondigen. Van 18.00-19.30 zal er eten geserveerd worden. Na het eten zal er nog een laatste lezing zijn in de Dokzaal met stoelen die op ruime afstand van elkaar staan.  Die lezing zal van 19.30-21.30 duren. Hierna is de boekenbeurs afgelopen.

Loterij:

Ja dat heb je goed gelezen! Er zal dit jaar een loterij zijn op beide dagen. Daar kan je fantastische prijzen winnen die gedoneerd zijn door de verschillende distro’s die aan de boekenbeurs meedoen. De prijzen en winnaars zullen om 18.00 aangekondigt worden. Er zullen 2 verschillende loterijen zijn voor de verschillende dagen. Zorg er dus voor dat je de juiste tickets koopt voor de juiste dag. De tickets kunnen gekocht worden bij de infostand. De opbrengsten van de loterij zullen gedoneerd worden aan verschillende anarchistische boekenbeurzen door Europa. 

Corona maatregelen:

Sommige maatregelen zullen onzichtbaar zijn voor onze bezoekers. We hebben bijvoorbeeld onze plattegrond aangepast om meer ruimte te creëren om beter afstand te kunnen houden. Daarnaast is er een gloednieuw ventilatie systeem in het Dokhuis geïnstalleerd om verse lucht aan te voeren en de mogelijke verspreiding van covid tegen te gaan. Maar er zijn natuurlijk ook maatregelen waar we jullie medewerking voor nodig hebben. Binnen vragen we iedereen om mondkapjes te dragen (het liefst FFP2) en om de afstand tussen mensen te respecteren. We willen ook iedereen vragen, voor zover mogelijk, om zich je te laten testen voordat je naar de boekenbeurs gaat. Zelfs als je gevaccineerd bent. Bij de infostand hebben we ook sneltesten voor iedereen die dat wil.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.