De boekenbeurs 2018 komt eraan!

De Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam 2018 komt eraan! De laatste weken hebben we de verschillende standjes aan jullie gepresenteerd op onze blog, maar een aantal daarvan zijn er tussendoor gepiept (of hadden geen beschrijving die we konden plaatsen..). We hebben ook een behoorlijk vol programma met workshops en praatjes, en zelfs avondeten en muziek na afloop!

Check hier alle standjes die zullen komen!

En bekijk ook het programma om te zien of er een workshop of praatje is waar je graag bij zou willen zijn.

Hopelijk tot zaterdag!

P.S. Zou je rekening willen houden met onze buren en je fiets in het fietsenrek willen zetten?

P.P.S. We zouden willen je graag vragen om je honden niet mee te nemen naar de Anarchistische Boekenbeurs. Er zullen veel kwetsbare tafel-opstellingen staan, er zullen kinderen aanwezig zijn en er zal naar verwachting niet veel ruimte zijn over zijn naast de bijna 50-meter aan tafeltjes met boeken en pamfletten.  Een drukke omgeving die niet per se heel prettig is voor een hond. Dankjewel voor je medewerking.