Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam 2021, voorjaarseditie

We zijn heel blij om aan te kondigen dat er een Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam zal plaatsvinden in de lente van 2021. De specifieke datum en locatie zullen later bekend worden gemaakt. Maar het zal in Amsterdam zijn en het zal zeker anarchistisch zijn!

Ook al stond het afgelopen jaar in de schaduw van een wereldwijde pandemie en ander verschrikkelijke ontwikkelingen hebben we ook een heropleving van verzet en strijd gezien. We willen de Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam gebruiken om een platform te geven aan deze strijden, om van ze te leren en ze te helpen groeien.

We zijn blij dat we iets hebben kunnen organiseren in november van 2020. We staan er ook versteld van hoeveel mensen wilde komen, zich verantwoordelijk hebben gedragen op het evenement en alle steun die we hebben gekregen. Maar natuurlijk voelde het wel anders. Dat is waarom we nog een boekenbeurs willen organiseren in de lente van 2021. We proberen deze op een buitenlocatie te houden, zodat we met wat meer mensen aanwezig kunnen zijn op een verantwoordelijke manier. 

De 2021 lente editie van de boekenbeurs zal veel stands hebben, een uitgebreid workshop rooster en hopelijk nog veel meer! Ben jij of ken jij mensen die een distro runnen of een workshop willen geven? Laat het ons weten!

We willen ook werken aan manieren om het evenement meer toegankelijk te maken. We werken hier nog aan, maar een uitgebreidere aankondiging hierover volgt later nog. Als je ons wil helpen met de toegankelijkheid, laat het ons weten.

Anarchistbookfairamsterdam@riseup.net

anarchistbookfairamsterdam.blackblogs.org

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.